Over Ons

In huiselijke sfeer maken
wij de mooiste opdrachten
voor onze klanten.

Een perfecte combinatie vinden van vorm, kleuren en typografie

Schraven Design is een kleine eenmanszaak in Sprang-Capelle. Wij werken gezellig vanuit huis en het liefste gewoon aan de keukentafel. Echter zijn wij wel van vele markten thuis. Van kleins af aan hou ik mij bezig met het Grafische vak en fotografie. Later is daar het ontwerpen van websites bij gekomen. Ik vind het een uitdaging om een perfecte combinatie te maken van vorm, kleuren en typografie. 

Ik ontdek nog steeds nieuwe dingen en blijf zoeken naar nieuwe uitdagingen in mijn werk.

Fotografie

Ik heb echt een passie voor fotografie, van producten tot evenementen trek ik er graag opuit met mijn camera.

Apple

Een merk waar ik van hou, al vanaf de eerste Macintosh tot de laatste MacBook Pro. 

Drukwerk

De meeste kennis die ik heb opgedaan was bij een drukkerij in Waalwijk. Hier ben ik begonnen als leerling en had mij opgewerkt tot leidinggevende van de DTP afdeling.

Techniek

Heerlijk om telkens nieuwe dingen te mogen leren en de techniek erachter. Of het nu gaat om programmeren of een nieuwe printer, ik ben er wel van op de hoogte.

Reclame

Bij diverse reclamestudio’s heb ik veel ervaringen opgedaan. Elke studio werkt anders en dat zie je nu terug in mijn werk. Hierdoor heb ik een geheel eigen stijl kunnen ontwikkelen.

Webdesign

Toen ik de eerste webpagina zag, wist ik dat dit groot ging worden. Van HTML, Flash tot aan PHP hou ik mij hiermee bezig. Echter is het tegenwoordig wel makkelijker geworden met programma’s als Elementor.

Even voorstellen...

Een klein team met grote ambities. Met als vast team Maarten & Simone, maar wij vullen ons team graag aan met stagiaires van diverse Grafische scholen.

Maarten Schraven

Grafisch Vormgever

Een Creatieve Duizendpoot in hart en nieren. Ik vind het geweldig om telkens weer mooie ontwerpen te maken waar de klant blij van gaat worden.

Simone Ligtvoet

Planning & Administratie

Ik heb de zorg om alles op een rijtje te krijgen zowel financieel als de planning. Door alle bezigheden moet er vaak structuur worden aangebracht.

let's connect!

Wij horen graag van u, want geen vraag of opdracht is te gek. Wilt u liever eerst e-mail contact? Plaats een bericht hieronder en wij antwoorden binnen enkele uren.

Op zoek naar een Webdesigner? Vormgever? Fotograaf? Webhosting?
Kunnen wij u helpen!

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM