Diensten

Wat wij doen!

Reclame, communicatie, DTP,
fotografie, webdesign, hosting... etc.
Zoveel mogelijkheden!

Onze Diensten!

Drukwerk en Prints

Hoewel digitale media steeds belangrijker is geworden, toch kan uw bedrijf niet zonder drukwerk. Denk aan visitekaartjes, flyers en briefpapier.

Webdesign

Van een eenvoudig online visitekaartje of een volledige webshop. Wij bouwen websites in alle soorten en maten, met een focus op jouw doelstellingen.

Logo en Huisstijl

Uw onderneming op een originele en unieke manier onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Wij zorgen dat uw boodschap in de juiste vorm gegoten wordt.

Fotografie en Video

Mooie foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Van product fotografie tot en met een prachtige bedrijfs / event reportage, u bent dan bij ons aan het juiste adres.

Promotie

Opvallen en meer bezoekers willen wij allemaal. Door de juiste strategie te bepalen kunnen wij dit voor u bereiken, door advertenties, drukwerk, etc…

Applicaties

Heeft u een applicatie nodig? Zowel voor online of offline kan ik u helpen. Dit kan een aanpassing zijn van een bestaande applicatie of een geheel nieuwe.

Onze diensten op verschillende websites...

Schraven Design kan uw op diversen manieren van dienst zijn. Wij hebben er daarom voor gekozen om al onze diensten te splitsen op diverse websites.

Om overzicht te bewaken van onze diensten, hebben wij besloten deze op diverse websites te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld onze freelance opdrachten terug vinden op www.maartenschraven.nl en voor fotografie op www.beautifulmoment.eu.

Schraven Design is er namelijk ook voor de particuliere markt en hebben diverse websites waar u een t-shirt of een poster kunt bestellen. 

Daarom kunt u hieronder onze diverse websites terug vinden met al onze diensten. Veel van deze websites zijn wij nog aan het bouwen. Vandaar dat deze pagina steeds aangevuld zal worden met nieuwe content. 

Kijk gerust op onze andere websites om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze websites

Grafische Vormgeving

Voor al ons Grafische werk verwijs ik u graag door naar www.maartenschraven.nl. Hier kunt u ons tevens boeken voor Freelance opdrachten en voor het ontwerpen van een huisstijl of logo.

Webdesign & Webhosting

Bent u op zoek naar een nieuwe website of webshop? Dan kunnen wij u bij www.monomo.nl daarmee helpen. Ook kunnen wij op onze eigen servers uw website hosten, zodat u altijd bent voorzien van de laatste updates.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM